woensdag 31 december 2014

This year | 2014


Alweer de laatste dag van het jaar. Wat gaat dat toch snel! Ik heb voor jullie een hele rij met foto's van het afgelopen jaar op een rij gezet die ik dit jaar gemaakt heb. Goed voornemens heb ik wel, maar ik vind het belangrijker om jullie allemaal gewoon een heel goed jaar te wensen! Het was dit jaar geen geweldig jaar, maar wel een jaar vol nieuwe dingen, en dingen die ik heb afgesloten. Zo heb ik examen Havo gedaan, ben ik geslaagd en ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen. Ik hoop dat ik volgend jaar nieuwe dingen kan gaan bereiken. Ik ben het zat hier op mijn luie stoel te zitten. Snap je? :)

Heb jij dingen die je graag wil bereiken volgend jaar?Hoe was jouw jaar?

Happy new year, en tot volgend jaar!

X

vrijdag 26 december 2014

Christmas/winter cookies | DIY




Awh, Christmas is already almost over :( Or, almost already... I don't know. 
Maar: ik heb deze lekkere koekjes nog :) Dit is een heel simpel recept met bloem, suiker, een ei en een beetje vanillesuiker. Ik voegde daar ook nog geraspte pure chocoladesnippers aan toe. Toen ze afgekoeld waren versierde ik ze met, ja hoe noem je dat? een soort stift is het, waarmee je makkelijk dunne, en sierlijke lijntjes kunt maken. Het smaakt naar glazuur. Anyway, de koekjes zijn erg lekker!

Hebben jullie leuke kerstdagen gehad? 
Ik wens jullie nog een hele fijne laatste avond van kerst, en geniet nog verder van jullie vakantie!

X

woensdag 24 december 2014

Christmas/New year cards | DIY


Oké, heel misschien een beetje laat. Maar stel: je moet nog een last-minute kerstkaart aan iemand geven, maar je hebt geen kerstkaarten meer in huis, dan hier de oplossing: zwart papier, en een witte pen (eventueel ook een goude), creativiteit, en je hebt een zelfgemaakte mooie kerstkaart! En je kunt er natuurlijk ook een 'gelukkig nieuw jaar' kaart van maken! Het is zo simpel, maar het resultaat vind ik zelf zo leuk! Wit op zwart geeft een mooi effect. 

Gisteren ben ik met een vriendin naar Amsterdam geweest. Het was erg gezellig, en we zijn zeker geslaagd! Foto's daarvan komen nog :) Natuurlijk zijn we ook naar de Starbucks geweest voor warme chocolademelk. (ik drink geen koffie) Wat een mooie Starbucks is dat zeg, bij De Dam! Erg gezellige sfeer hangt er. Als je er nog nooit bent geweest, kan maar zo, zou je er eigenlijk echt eens heen moeten! Amsterdam is ook al zo mooi versierd met lichtjes. Ik houd zo van kerst! :)

Ik wens jullie allemaal hele gezellige kerstdagen!

X

Inspiration from Pinterest, Lily and Val

zaterdag 20 december 2014

Jeans and sweaters

Jeans en sweaters, dat zijn toch wel mijn meest favoriete kledingstukken. In de winter dan, in de zomer worden dat jeans met T-shirts :) Jeans zitten zo lekker comfortabel vind ik, en ze zijn overal mee te combineren. Voor mij is het wel vaak een grote opgave om een goede jeans te vinden, aangezien ik redelijk lang ben, maar als ik er dan één gevonden heb, gaat 'ie meestal ook wel een poosje mee. En sweaters, ja, wat kan ik daar over zeggen. Ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat die dingen gewoon ongelofelijk lekker comfortabel zijn. En makkelijk: je trekt een sweater aan, een jeans, schoenen, misschien nog wat accessoires, en klaar :) Hoewel ik ook wel heel graag T-shirts met jasjes draag hoor. 

En...het is vakantie! Wat was ik daar aan toe zeg! Heerlijk. Ik zie al uit naar de gezellig kerstdagen en oud en nieuw, natuurlijk! Heb jij grote plannen voor de kerstvakantie?

X

woensdag 17 december 2014

Christmas wrapping (DIY)



Oh wat houd ik toch van kerst! Nog 1 week... Ik vind het altijd zo gezellig. Al die lichtjes en gezelligheid en lekker eten, en kadootjes inpakken :) Over dat laatste nu even iets hierover. Ik ben namelijk vorige week lekker kerstinkopen gaan doen in het dorp en kwam zulke leuke dingen tegen. Vooral bij de Xenos ben ik goed geslaagd. Het resultaat zie je hierboven. Hoe leuk ziet dit eruit! De blaadjes heb ik met lijm besmeerd, glitters op een papieren blaadje gedaan en het blaadje in de glitters gedroogd. En tadá, je hebt geglitterde blaadjes. Eigenlijk hoort dit nog iets meer bij de herfst, maar die glitters maken het toch ook wel weer wat kerstachtig, vind je niet? En dan al die inpakspulletjes, ik wordt er helemaal happy van. Dus. Nu nog inpakken. Succes! En grote tip dus: Ga naar de Xenos. Bij de Hema hebben ze trouwens ook geweldig dingen. Have fun :)

X

zondag 14 december 2014

Vote!


Hallo lieve mensen. Ik zit midden in een drukke schoolperiode, maar even tussendoor kan ik wel wat melden :) Allereerst. Binnenkort komen er leuke Christmas posts online! Dus houdt mijn blog in de gaten. En verder: met deze foto doe ik mee aan een foto competitie. Ik maak kans op een basisopleiding aan de fotoacademie of 1000 euro cash! Als jij mij een goede fotograaf vindt, of mij gewoon een plezier wilt doen, kun je HIER stemmen! (Even naar onderen scrollen en op de roze 'STEM' button klikken.) Alvast dankjewel, ik zou het heel erg waarderen!

Vote for me HERE, if you think I'm a good photographer! I would appreciate it very much. Thank you!

X

dinsdag 2 december 2014

Christmas/winter decoration | DIY

What do you need?
Je kunt het zo eigen maken als je zelf wilt! Good luck and have fun :)

X