zaterdag 31 januari 2015

Nike MD Runner | New sneakers


Hello people, ongeveer 3 weken geleden heb ik nieuwe schoenen besteld. Deze prachtige zwarte MD Runners. Ik ben er zo blij mee en ze lopen zo ontzettend lekker! + deze twee (dezelfde) katoenen truien van de H&M. Het merendeel van jullie kent ze vast wel. Ze zijn zo chill! 

Oh en ik ben nog steeds OPZOEK NAAR MODELLEN! Dus. Heb je interesse? Mail dan naar kristelphotography@hotmail.com met 3 foto's van jezelf.

Heb je een leuke dag gehad?

X

maandag 26 januari 2015

Banana pancakes and smoothie | Recipe


Jaja, we gaan gezond doen ;) Deze heerlijke pancakes en smoothie kun je maken met maar 4 ingrediënten! (Oké de smarties bedacht ik er later nog bij) 

In de smoothie zit:
- 1/2 avocado
- 1/2 banaan
-1/2 uitgeperste sinaasappel

Deze ingrediënten hoef je alleen maar te pureren met de blender, en je kunt het al opdrinken! Ik geef wel als tip mee dat je er nog een blaadje munt in kunt doen voor iets meer smaak. Oh, en je kunt ook nog 2 ijsklontjes in de blender doen voor een wat koudere smoothie.

In de pancakes zitten:
- 1 ei
-1 banaan

Mix deze ingrediënten tot een lekker vloeibaar prutje, doe wat boter in een kleine koekenpan, giet steeds kleine beetjes in de koekenpan zodat het kleiner, ronde, dikke pancakes worden. Dan zijn ze het lekkerst! Let op: ze gaan heel snel! Blijf er dus bij :)

Laat weten of je dit een keer gaat maken, ik raad het je zeker aan. Eetsmakelijk! 

X


zaterdag 24 januari 2015

Swedish candy


Hoihoi, gisteren ben ik naar de Ikea geweest, en wat is het toch elke keer weer leuk om daar rond te lopen! Natuurlijk ben ik niet met lege handen thuis gekomen! Daarover lezen jullie later volgende week (hoop eind v.d. week) meer over, maar eerst show ik jullie deze heerlijke pot vol met Zweeds snoep. En lekker dat het is! Je kunt nu bij Ikea Zweeds snoep scheppen. 0,69 cent voor 100 gram in een zak, maar je kunt ook deze pot vol scheppen voor 3,50 inclusief de pot! Dat moest ik natuurlijk doen :) En het ziet er nog leuk uit ook.

Heb jij al eerder bij Ikea snoep geschept? Moet je zeker eens doen!

X

dinsdag 20 januari 2015

INSPIRATION


Hi allemaal!
Wat ben ik toch verslaafd aan inspiratie. Vooral aan Tumblr. Ik kan er uren op rondstruinen. Vooral op die dagen dat je je wat minder voelt, of van die saaie, sombere regendagen. Heerlijk! 

Morgen heb ik mijn eindschouw op school. Dat houdt in dat ik al mijn producten die ik deze periode gemaakt heb, moet presenteren voor 6 docenten en een halve klas. Spannend!

Hebben jullie een Tumblr account? Let me know!
Deze is van mij:


Ik ben benieuwd naar jullie Tumblr, dan kan ik kijken of ik daar nog meer inspiratie uit kan halen :)

X

zondag 11 januari 2015

A little party in my room


Hello people! Het enige waar ik op het moment nog aan kan denken is: ik moet alles op tijd inleveren voor de inleverweek. Vandaar even snel een korte post tussendoor. Deze gezellige slingers kocht ik bij de HEMA. Ze zijn zo leuk, gewoon om voor je raam of op je muur te hangen. Geeft net wat meer sfeer in je kamer. Ik wordt er in ieder geval een beetje blijer van :) 

Heb jij ook inleverweek of tentamenweek? Ik wens je succes!

X

zaterdag 3 januari 2015

MODELLEN GEZOCHT!


Hallo allemaal in het nieuwe 2015! Ik hoop dat het een mooi jaar wordt, met nieuwe mensen, ontdekkingen, ontwikkelingen enzovoort :) Maar nu ga ik gelijk even over op een zakelijk iets, haha. Ik heb namelijk, om mijn portfolio uit te breiden, modellen nodig die een gratis fotoshoot met mij zouden willen doen. Het kan dus voor jouw en mijn portfolio gunstig zijn. Je hoeft geen professioneel model te zijn, als je minimaal maar 1.72 bent en maximaal maat 36. Stel, je hebt interesse, en wil dit wel (eventuele reiskosten worden niet vergoed), mail dan 3 foto's van jezelf (van voor, je profiel en helemaal) naar: kristelphotography@hotmail.com Ik mail je dan terug, dan kunnen we het één en ander overleggen! :) 

Happy new year!

Love,