zaterdag 3 januari 2015

MODELLEN GEZOCHT!


Hallo allemaal in het nieuwe 2015! Ik hoop dat het een mooi jaar wordt, met nieuwe mensen, ontdekkingen, ontwikkelingen enzovoort :) Maar nu ga ik gelijk even over op een zakelijk iets, haha. Ik heb namelijk, om mijn portfolio uit te breiden, modellen nodig die een gratis fotoshoot met mij zouden willen doen. Het kan dus voor jouw en mijn portfolio gunstig zijn. Je hoeft geen professioneel model te zijn, als je minimaal maar 1.72 bent en maximaal maat 36. Stel, je hebt interesse, en wil dit wel (eventuele reiskosten worden niet vergoed), mail dan 3 foto's van jezelf (van voor, je profiel en helemaal) naar: kristelphotography@hotmail.com Ik mail je dan terug, dan kunnen we het één en ander overleggen! :) 

Happy new year!

Love,

5 opmerkingen:

 1. leek mij heel leuk maar ik helaas geen 36! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf Kristel! Ik hoop dat je mensen vind! Ik weet dat Aline (zo heet ze geloof ik) van Paperboats ook zoiets heeft gedaan in de zomervakantie, echt heel tof. Die foto van Kimberley is mooi, ga je daar nog meer van posten? (En die laatste vind ik nog steeds zoooo prachtig, de manier waarop de zon net onder haar cheekbone valt. Echt.echt.echt perfect!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for your answer, and of course for you compliments, I was very pleased to hear from you :)
  I will try my best not to give up, thanks again! And again wonderful picturs, Kristel :)
  Liebe Grüße, Marlene von Schattenmalerei

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Helaas ben ik te klein, maar ik ben heel benieuwd naar het resultaat ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leeeuk! ben benieuwd naar je resultaten! ik ben te klein, en koosmodelloos ala ik ben echt het ergste model dat je kan wensen haha!
  Maaaar je vind vast een paar goeie modellen! er loopt genoeg moois van 1.72 en maat 36 rond denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Really thank you for your comment! It means a lot to me :) I always visit your blog too, and maybe I'll leave a comment! X'