These things I bought last week, I know..a lot pictures, but i was bored.
I'm sorry for the people who are not Dutch, but I only can write the recipe in Dutch.
Dit is het recept van mijn vorige post: alsjeblieft en geniet ervan!
'Kokosplaatkoek'
* 500 gr. zelfreizend bakmeel
* 250 gram boter/harde marganine
* 250 gr. witte basterdsuiker
* 1 ei, 1 zakje vanillesuiker
* 250 gram boter/harde marganine
* 250 gr. witte basterdsuiker
* 1 ei, 1 zakje vanillesuiker
samenkneden en uitrollen op beboterde bakplaat.
* 200 gr. gemalen kokos * 1/2 tot 1 kopje suiker * 1 ei, * 50 gr. harde margarine
met 2 messen mengen tot het kruimelig wordt
1 pot abrikozenjam uitsmeren over deeg, en het kokosmengsel erover
strooien.
oven voorwerwarmen
ong. 20 minuten bakken op stand 3, 3 1/2 onderin = 180/190 graden.
1 pot abrikozenjam uitsmeren over deeg, en het kokosmengsel erover
strooien.
oven voorwerwarmen
ong. 20 minuten bakken op stand 3, 3 1/2 onderin = 180/190 graden.
Let me know if your are going to try it!
Have a happy easter!
X
Fijne Pasen!
BeantwoordenVerwijderenEcht prachtige foto's! Ah joh, je kan nooit genoeg foto's maken, hihi!
BeantwoordenVerwijderenLiefs, Manon
Dankjewel!
VerwijderenMooie foto's! En dat recept klinkt lekker. Fijne pasen :)
BeantwoordenVerwijderenSuperleuke fotos! Fijne pasen:D
BeantwoordenVerwijderenxx
Discover my Stylish Confessions♥
Mooie foto's! En fijn pasen, haha.
BeantwoordenVerwijderen