vrijdag 31 oktober 2014

Comfy lunchHi, daar ben ik weer. Ik heb een heerlijk lang weekend, volgende week begint mijn 2e periode op school. Ik ben erg benieuwd hoe die gaat lopen! De eerste periode was erg hectisch en vermoeiend, maar aan de andere kant ook erg leuk. We zullen het zien! Dit was mijn lunch gisteren. Er was geen brood, dus dan maar yoghurt en crackers. Stiekem vindt ik dat eigenlijk veel lekkerder. Verder heb ik gisteren niet echt veel nuttigs gedaan. Vandaag ziet mijn dag er waarschijnlijk ook zo uit. Ik vind het niet erg. Lekker uitrusten en een beetje rommelen op mijn kamer, en lekker veel blogs lezen. 

Hoe ziet jou dag er uit vandaag? Fijn weekend alvast!

X

5 opmerkingen:

 1. Vandaag ben ik een beetje lui volgens mij, mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik ben outfitfoto's gaan schieten met een vriendin van me vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er echt super lekker uit! Hele mooie foto's ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt lekker uit en mooie foto's ook. Heel veel succes in de tweede periode!

  Ik zag dat je vroeger wel eens reageerde op mijn blog (whisperedmemories). Nu ben ik hier al een hele tijd mee gestopt, maar sinds maandag ben ik weer een nieuwe begonnen (www.lifestylecode.blogspot.nl) omdat ik het bloggen toch wel erg miste. Misschien dat je het leuk vind om weer eens te kijken, het idee is namelijk hetzelfde gebleven!

  BeantwoordenVerwijderen

Really thank you for your comment! It means a lot to me :) I always visit your blog too, and maybe I'll leave a comment! X'