woensdag 24 december 2014

Christmas/New year cards | DIY


Oké, heel misschien een beetje laat. Maar stel: je moet nog een last-minute kerstkaart aan iemand geven, maar je hebt geen kerstkaarten meer in huis, dan hier de oplossing: zwart papier, en een witte pen (eventueel ook een goude), creativiteit, en je hebt een zelfgemaakte mooie kerstkaart! En je kunt er natuurlijk ook een 'gelukkig nieuw jaar' kaart van maken! Het is zo simpel, maar het resultaat vind ik zelf zo leuk! Wit op zwart geeft een mooi effect. 

Gisteren ben ik met een vriendin naar Amsterdam geweest. Het was erg gezellig, en we zijn zeker geslaagd! Foto's daarvan komen nog :) Natuurlijk zijn we ook naar de Starbucks geweest voor warme chocolademelk. (ik drink geen koffie) Wat een mooie Starbucks is dat zeg, bij De Dam! Erg gezellige sfeer hangt er. Als je er nog nooit bent geweest, kan maar zo, zou je er eigenlijk echt eens heen moeten! Amsterdam is ook al zo mooi versierd met lichtjes. Ik houd zo van kerst! :)

Ik wens jullie allemaal hele gezellige kerstdagen!

X

Inspiration from Pinterest, Lily and Val

4 opmerkingen:

  1. Wauw! Echt mooi! Je bent echt lekker bezig de laatste tijd, mooie foto's, creatieve dingen. Echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Really thank you for your comment! It means a lot to me :) I always visit your blog too, and maybe I'll leave a comment! X'