zaterdag 20 december 2014

Jeans and sweaters

Jeans en sweaters, dat zijn toch wel mijn meest favoriete kledingstukken. In de winter dan, in de zomer worden dat jeans met T-shirts :) Jeans zitten zo lekker comfortabel vind ik, en ze zijn overal mee te combineren. Voor mij is het wel vaak een grote opgave om een goede jeans te vinden, aangezien ik redelijk lang ben, maar als ik er dan één gevonden heb, gaat 'ie meestal ook wel een poosje mee. En sweaters, ja, wat kan ik daar over zeggen. Ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat die dingen gewoon ongelofelijk lekker comfortabel zijn. En makkelijk: je trekt een sweater aan, een jeans, schoenen, misschien nog wat accessoires, en klaar :) Hoewel ik ook wel heel graag T-shirts met jasjes draag hoor. 

En...het is vakantie! Wat was ik daar aan toe zeg! Heerlijk. Ik zie al uit naar de gezellig kerstdagen en oud en nieuw, natuurlijk! Heb jij grote plannen voor de kerstvakantie?

X

5 opmerkingen:

  1. Die truien zien er echt super cozy uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. liefde voor jeans and sweaters! ik hou er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Ik heb niet hele grote plannen, maar ik heb erg veel zin in alle feestdagen :).

    BeantwoordenVerwijderen

Really thank you for your comment! It means a lot to me :) I always visit your blog too, and maybe I'll leave a comment! X'