donderdag 19 februari 2015

MY COCONUT ISLAND


Hi! Twee weken terug was bij de Albert Heijn 'Treacle Moon' in de aanbieding. Aangezien ik daar goeie verhalen over had gehoord en zonder korting redelijk prijzig is, ging ik de volgende dag meteen naar de Albert Heijn om het te halen. Het was heel moeilijk kiezen met al die mooi uitziende potjes en tubes, maar uiteindelijk heb ik voor deze 2 heerlijke Treacle Moon producten gekozen. 'The raspberry kiss' bodyscrub, en de 'my coconut island' douchegel. Ik ben sowieso altijd al gek geweest op cocos, ook in eten, en daarom ook mijn keuze voor deze. Het ruikt zo ontzettend lekker, en er zit nog redelijk veel in ook. Waar voor je geld dus. En dan de raspberry geur van de roze smurrie die in de scrubtube zit. Ontzettend zoet! Meestal houd ik daar niet zo van, maar voor deze keer maakte ik een uitzondering. Het ziet er alleen al zo leuk uit, en het ruikt toch ook wel heel erg lekker! Zelfs nadat je je hebt afgedroogd ruik je het nog heel lang na op je huid.

Heb jij ooit producten van Treacle Moon gehad? Wat vond je ervan?

X

7 opmerkingen:

 1. Ik heb ze nog nooit geprobeerd maar ze zien er heel leuk uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heerlijk ruikt het , heb zelf de raspberry ben er nog gek op :)

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh ik wist helemaal niet hoe dat merk heette, haha! De verpakkingen zijn inderdaad wel héél leuk :) Fijn dat je ze in de aanbieding hebt kunnen kopen. Ik heb zelf nog nooit een product van dit merk gehad... Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen de verpakkingen zijn al heel erg leuk!! cocos ruikt zoo lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er geen producten van, maar het lijkt me heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Really thank you for your comment! It means a lot to me :) I always visit your blog too, and maybe I'll leave a comment! X'