zaterdag 21 februari 2015

Red grapes are my favorite


Hoihoi, sorry voor de vele foto's, maar ik kon gewoon niet kiezen. Rode druiven blijven altijd mijn favoriet. Ze zijn zo heerlijk en sappig! En dan marsepein...heerlijk! Ik kan zo een hele reep opeten. (Heb ik niet gedaan hoor) 

Goed, eindelijk vakantie! Hoewel ik veel aan school moet doen, ben ik toch blij dat ik niet elke dag vroeg m'n bed uit moet en 3 uur hoef te reizen. Gewoon op m'n eigen gemakje met m'n laptop op de bank. Ohja, dat heb ik nog niet verteld... Ik heb eindelijk een laptop! Ik ben er zo blij mee :) Ik moest 'm voor school aanschaffen, ik maak binnenkort foto's!

Verder heb ik al best veel plannen voor in de vakantie. Zo wil ik een fotoshoot gaan doen, dus hopelijk komt er dan weer een nieuwe lading foto's, ik ga nog met vriendinnen uit, pizza en ijs eten, ik moet dus hard aan school werken, ik ga nog een keer shoppen, ochtendje naar Ikea. Genoeg te doen dus! Komt goed :)

Heb jij plannen voor in de vakantie? 

X

2 opmerkingen:

  1. Fijne vakantie! Je hebt genoeg leuke dingen op de planning;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ah lekker dat je vakantie hebt! even lekker in de chilmodus!
    leuke dingetjes heb je op je planning!!

    BeantwoordenVerwijderen

Really thank you for your comment! It means a lot to me :) I always visit your blog too, and maybe I'll leave a comment! X'